Politica de utilizare a serviciilor

Politica de utilizare a serviciilor (v1.2)

1. Utilizarea serviciilor
1.1 CLIENTUL se obliga sa foloseasca serviciile oferite de catre EVERHOST, doar in conditii si scopuri ce sunt in conformitate cu legile romanesti si internationale.
1.2 Activitati ce sunt interzise includ:
  • promovarea sau vanzarea de produse ilegale
  • publicarea de articole ce aduc jigniri altor persoane
  • facilitarea de activitati ilegale
  • SPAM, Atacuri de tip DOS/DDOS
  • etc.
1.3 EVERHOST isi rezerva dreptul de a investiga eventualele incalcari ale prezentului act. Daca exista suspiciuni in legatura cu incalcarea prevederilor prezentului act, EVERHOST are dreptul de a initia investigatii ce pot include colectarea de informatii/date ale CLIENTULUI implicat, precum si ale oricarei alte parti implicate.
1.4 In timpul unei investigatii, EVERHOST are dreptul de a bloca orice acces al CLIENTULUI in reteaua sau sistemul informatic EVERHOST. Daca EVERHOST decide ca s-au incalcat prevederi ale acestui act, EVERHOST are dreptul de a lua orice decizie considerata necesara. Aceste actiuni includ, dar nu se limiteaza la: blocarea permanenta sau temporara a contului CLIENTULUI, suspendarea sau terminarea imediata a serviciilor furnizate catre CLIENT.
1.5 EVERHOST este singurul indreptatit in a decide daca s-au incalcat prevederile acestui regulament, sau daca s-a produs orice alta ilegalitate. EVERHOST este singurul ce decide sanctiunile pentru incalcarile prezentului regulament.
1.6 Singurul responsabil pentru folosirea serviciilor in mod corespunzator, este CLIENTUL. CLIENTUL raspunde pentru orice actiune efectuata utilizand contul alocat acestuia, precum si resursele alocate.
1.7 EVERHOST are dreptul de a cere CLIENTULUI orice detalii de acces la serviciile furnizate (parola, user, etc). Atunci cand sunt solicitate, CLIENTUL este obligat sa furnizeze aceste informatii catre EVERHOST.
2. Materiale permise
2.1 Sunt permise spre stocare pe serverele EVERHOST, doar materiale publice. Pentru orice alt tip de material stocat in contul CLIENTULUI, CLIENTUL este singurul raspunzator.
2.2 CCLIENTULUI ii sunt interzise stocarea sau distribuirea de materiale ilegale prin intermediul serviciilor furnizate de catre EVERHOST. Exemple de asemenea materiale: amenintari la adresa altor persoane, pornografie, materiale protejate de copyright pentru care CLIENTUL nu este autorizat sa le foloseasca, alte materiale protejate prin lege, etc. CLIENTUL nu are dreptul de a utiliza serviciile EVERHOST pentru stocarea/promovarea/distribuirea de materiale protejate de copyright, decat daca detine acceptul proprietarului acestor materiale.
2.3 CLIENTULUI ii sunt interzise stocarea/distribuirea/publicarea materialelor ce fac parte din urmatoarele categorii, dar nu se limiteaza la acestea: virusi, programe ce contin virusi, troieni, programe folosite in activitati de cracking, etc.
2.4 CLIENTUL este singurul raspunzator pentru folosirea unor parole sigure, si schimbarea lor in mod periodic.
2.5 EVERHOST isi rezerva dreptul de a monitoriza parolele CLIENTULUI si de a aloca parole noi in cazul in care se decide ca parola curenta prezinta riscuri de securitate.
3. Securitate
3.1 CLIENTULUI ii este interzis sa foloseasca resursele oferite de catre EVERHOST, in scopuri ce pun in pericol securitatea retelei EVERHOST, sau oricarei alte retele. Este interzisa folosirea sau distribuirea de utilitare ce servesc acestui scop.
3.2 EVERHOST isi rezerva dreptul de a dezvalui informatii despre CLIENT, in cazul in care CLIENTUL este implicat in actiuni ilegale. Aceste informatii pot fi dezvaluite atat partii pagubite, cat si fortelor de ordine.
4. Web
4.1 In cazul primirii de sesizari, EVERHOST va investiga continutul website-urilor CLIENTULUI, si va lua masurile adecvate pe care le considera (stergerea continutului, etc).
5. IRC
5.1 Este interzisa folosirea de aplicatii IRC de orice tip, in reteaua EVERHOST.
6. Email
6.1 In cazul primirii de sesizari, EVERHOST va demara o serie de investigatii in cadrul contului alocat CLIENTULUI, si va lua masurile adecvate in acest sens.
6.2 Trimiterea de mesaje email nesolicitate este stric interzisa.
6.3 In cazul folosirii de catre CLIENT, intr-un mod necorespunzator, a sistemului de e-mail, EVERHOST are dreptul de a suspenda contul CLIENTULUI.
7. Termeni si conditii
7.1 Va rugam sa consultati Termeni si conditii, prezentul document fiind o anexa.
Contact | Termeni si conditii | Politica de Utilizare
Copyright 2008 - 2015 Everhost.ro · Toate drepturile Rezervate