Avantaje

retea sofisticata

Viteza

Interconectarea serverelor noastre este realizată în cadrul unei rețele performante, de mare capacitate. Echipamentele de rețea dispun de interfete Gigabit, 10 Gbit sau 40 Gbit pentru o viteză sporită și o latență minimă. Echipa tehnică Everhost folosește tehnologii de ultima generație pentru realizarea unui mediu sigur și stabil, ideal pentru serviciile oferite. Centrul de date Everhost dispune de multiple conexiuni 10 Gbit/s cu provideri europeni.

flexibilitate

Flexibilitate

Soluțiile oferite clienților noștri au fost realizate pe baza unor teste riguroase și sunt presentate sub formă de pachete de servicii. Pachetele Everhost au fost create cât se poate de variat, pentru a oferi o gama cât mai larga de soluții prestabilite.

Atunci când soluțiile noastre nu se potrivesc cererilor, echipa Everhost lucrează împreună cu clienții și obțin cea mai bună soluție personalizată. Mai mult decât atât, clientii Everhost pot schimba sau inlocui oricând serviciile, în funcție de necesitati și nevoi. Unul dintre consultantii noștri specializati va oferi clientului consultantă gratuită într-un timp foarte scurt, pentru a putea determina ce specificații ii sunt necesare și ce ar satisface nevoile cât mai optim posibil.

online 99,99

SLA 99.99%

Centrul de date Everhost nu a avut downtime mai mare de 9 minute în decursul a celor 6 ani de funcționare fără întreruperi. Garanția de funcționare a serviciilor, respectiv a retelei de date, este de minim 99,99% în fiecare lună, pe tot parcursul anului. Echipa Everhost lucrează 24/7 iar în cazul posibilități apariției unor probleme, tehnicienii vor face tot posibilul sa evite evenualele neplaceri cauzate.

datacenter

Datacenter modern

Centrul de date Everhost este echipat și securizat conform celor mai intalte standarde globale. Clădirea și proximitățile beneficiază de sisteme de supraveghere video, pază 24/7, sisteme de acces pe baza de cartelă, protecție în caz de incendiu sau intrare prin efracție.

Accesul în centrul de date este permis doar persoanelor autorizate după ce s-au luat toate măsurile de precauție necesare.

Datorită faptului că echipamentele sunt depozitate în cele mai optime condiții, inclusiv igienă și răcire, posibilitățile ca acestea sa sufere o avarie este foarte scazută, aproape zero.

Alimentarea de rezervă cu energie electrică a centrului de date este asigurată de către generatoare diesel, de mare putere, cu o autonomie de 24 ore și 4 sisteme UPS, configurate în sistem 2N.

securitate

Siguranta

Everhost știe cât de importantă este discreția și siguranța datelor clienților noștri și, în afara informatilor specificate mai sus, vă punem la dispoziție servicii personalizate de backup a datelor, astfel încât, nu va trebui niciodată să vă îngrijorați că în urma unor, foarte puțin probabile avarii, veți pierde datele.

suport

Suport 24/7

Everhost oferă clientilor săi suport tehnic de calitate superioară, 24/7/365. Echipa noastră poate fi contactată atât prin e-mail cât și telefonic în cazul urgențelor. Garantăm rezolvarea problemelor tehnice într-un timp record de la sesizarea acestora.

Pentru noi toți clienții sunt importanți și vor fi tratați cu cea mai mare seriozitate în cazul nefericit a unei defecțiuni tehnice.

Contact | Termeni si conditii | Politica de Utilizare
Copyright 2008 - 2015 Everhost.ro · Toate drepturile Rezervate