Prezentare Servicii

Everhost oferă servicii într-un mediu securizat, performant și stabil, pentru că noi știm cât de important este ca afacerea clienților să funcționeze fără întreruperi. Astfel, pentru a avea continuitate, furnizăm soluții profesionale, sigure și flexibile ce pot fi personalizate cu ușurință.

Everhost garantează securitatea informației și disponibilitatea maximă a serviciilor. Echipa noastră de tehnicieni monitorizează în permanența mediul în care sunt stocate datele și aplicațiile clienților săi pentru a asigura că totul funcționează optim. Toate soluțiile prezentate sunt testate în mod frecvent și dacă este necesar, îmbunătățite, pentru a evita orice scădere în performanță.

servere dedicate

Servere Dedicate

Servere Linux, configurate dupa specificatiile dvs sau preconfigurate, utilizand cele mai performante solutii.

oferta
cluster de servere

Cluster de Servere (LVS)

Linux Virtual Server - cluster de servere ce ofera scalabilitate maxima prin realizarea de configuratii "load balancing" sau "high availability".

oferta
retele virtuale

Retele Virtuale

Proiectare retele virtuale, servere VPN (OpenVPN, GRE, IP-IP, IPsec), aplicatii de management.

oferta
cluster de servere

Cluster de Servere (SSI)

Single System Image - cluster de servere de tip "High Performance Computing",ideal pentru aplicatii ce necesita putere mare de calcul.

oferta
streaming audio

Streaming Audio

Streaming Audio - platforme stabile pentru distribuirea semnalului audio pe internet, folosind software specializat (IceCast, Shoutcast, Wowza)

oferta
streaming video

Streaming Video

Streaming Video - platforme stabile pentru distribuirea semnalului video pe internet, folosind software specializat (Wowza, RED5, FMS)

oferta
Servere Proxy

Servere Proxy

Servere proxy preconfigurate, aplicatii de management, optimizarea costurilor.

oferta
SMS Gateway

SMS Gateway

SMS Gateway - Mesaje SMS in regim bulk, cu rapoarte de livrare, SenderID alfanumeric si interfata de administrare intuitiva.

oferta
Servicii LIR

Servicii LIR

Alocari resurse RIPE: Adrese IPv4 si IPv6, Numere AS

oferta
consultanta

Constultanta IT

Incepand de la servere simple pana la retele de servere distribuite, apelati cu incredere la serviciile de consultanta Everhost.

oferta
produse folosite
Contact | Termeni si conditii | Politica de Utilizare
Copyright 2008 - 2015 Everhost.ro · Toate drepturile Rezervate